Eerste berichtje vanuit Paramaribo
Door: Heleen
Blijf op de hoogte en volg Heleen
23 Januari 2008 | Suriname, Paramaribo
Nou hier dan het eerste berichtje vanuit het warme en zonnige Paramaribo.
Gisteren aangekomen. De vlucht is super gegaan. Beetje vertraging, maar verder niet.
Om ongeveer 20.00 uur Surinaamse tijd (12 uur Nederlandse tijd), ben ik aangekomen, We zitten met drie personen in een leuk huisje, super mooi uitzicht. Palmbomen in de tuin en allemaal andere bomen en planten die je in Nederland niet ziet.
In het weekend komen er nog twee studenten in het huisje bij.
Toen ik vanochtend wakker werd, had ik net het idee dat ik in de dierentuin lag, met al die geluiden.
Vandaag ff wat rond gekeken, simkaart enzo gekocht. Straks naar het centrum, dat is ongeveer twintig minuten fietsen.
Morgen kennis maken met de stichting en mijn stage school.
Allemaal bedankt voor al jullie lieve berichtjes en kaartjes.
Liefs Heleen
23 Januari 2008 - 14:24
Arie:
Mooi dat alles goed gaat. Veel plezier daar. En we horen wel weer wat van je!
x Arie -
23 Januari 2008 - 14:30
Jenna :
Ik ben zo jaloers op je..Hier is het super slecht weer. Wel lekker veel foto's maken he want ik ben super benieuwd.
.xxx. Jenna -
23 Januari 2008 - 14:32
Marjolein:
Eeyy,
Nou dats heel fijn.
Veel plezier verder werkse maar geniet er voor al van!
xx marjolein -
23 Januari 2008 - 14:33
Emmy:
Ha Heleen,
Dat klinkt allemaal goed zeg! Vooral het weer; hier vandaag alweer somber. Oma is weer thuis en is blij met haar eigen bedje te liggen.
Geniet van alle nieuwe indrukken daar!
Gezellig toch hè, die mailtjes, uit maar toch ook een beetje thuis.
Dikke kus Emmy en natuurlijk van Thuur, Paul en Elma -
23 Januari 2008 - 14:33
Dina:
hoi
ik hoop dat je het naar je zin gaat krijgen enne hou ons op de hoogte maak ons maar lekker jaloers
xxx dina -
23 Januari 2008 - 14:39
Erik En Marion:
heej Heleen!
Wauw je bent er al! We dachten dat je pas volgende week ging! Superveel plezier, maar dat gaat vast helemaal goedkomen! :) Onze eerste visite komt vrijdag al, ook superzin in!
liefs Erik en Marion -
23 Januari 2008 - 14:47
Thamar:
Hoi lieve Heleen,
Dat klinkt ontzettend leuk ;)
Je dacht laat ik ze maar meteen even jaloers maken.
Geniet ervan en laat af en toe nog eens wat van je horen hea.
Liefs -
23 Januari 2008 - 15:13
Liesbeth:
Heel even een bericht.
Ik ben blij dat alles goed is en geniet. -
23 Januari 2008 - 15:30
Tineke Het Lam:
fijn dat je reis goed is gegaan.dat afscheid nemen heb je nu tenminste achter de rug en kan je aan de slag. -
23 Januari 2008 - 15:40
Teus En Wilma:
Tsjonge....vervelend uitzicht hoor........écht behelpen de komende 4,5 maand.
Succes! -
23 Januari 2008 - 15:55
Henriëtte:
Lieve Heleen, fijn voor je dat het afscheid nemen achter de rug is en dat je goed bent aangekomen in Suriname!
Wat leuk dat je al een foto van "je tuin" hebt geplaatst. ziet er super uit!enne... die geluiden... is er ook een olifant bij???? geniet nu nog maar lekker van het zonnetje(kun je er wat van hierheen sturen?!) en morgen veel succes met de kennismaking.
lieve groeten ook van Adam,
Jet -
23 Januari 2008 - 16:00
Arie En Dirske :
We waren een week te vroeg maar nu ben je toch vertrokken.
Is het afscheid nemen een beetje mee gevallen??
Geniet er van,voor je het weet is het om
Groetjes, Arie,Dirske en Fam.
23 Januari 2008 - 17:11
Roland:
ey muts
das moi dat ut goe gaat, je mist hier alweer veel hoor dinsadag erik ff ingemaakt, je had ut moete zien :P
aju ro -
23 Januari 2008 - 17:20
Esther:
Hoi meid, fijn dat je goed bent aangekomen! Ik ben nu nog meer jaloers op je dan ik al was... ;) Veel plezier daar en we horen nog wel van je!
-x- Es -
23 Januari 2008 - 17:41
Maarten:
Hoi heleen,
Lekker adt je bent aangekomen, mooie foto van je tuin, lijkt me heerlijk. Ik las het voor in huize muijser en mijn moeder gilt: Heeft ze dan al een fiets in suriname, dat ze daar fietsen.
Heel veel plezier in je dierentuin van ons allemaal!
Muijsertjes -
23 Januari 2008 - 17:45
Petra En Gerard:
Lieve Heleen
Fijn dat alles goed is gegaan en nu lekker genieten van de zon, hier weer regen. Leer maar goed de geluiden van de dieren dan horen we straks wat anders als het geluid van een pauw hi hi.
Veel succes met de voorbereidingen nog.
Leuk he al die berichtjes.
Ook de groetjes van opa en oma Klein.
Groetjes en een dikke kus van
Gerard en Petra X X X -
23 Januari 2008 - 18:25
Anneloes:
Hey Heleentje,
Fijn dat je al goed bent aangekomen. Werd wel tijd ook, want door al die stres vooraf was je wel wat afgevallen. Haha :)
Veel plezier, en geniet van de zon, want bij ons is het weer lekker koud.
Groetjes -
23 Januari 2008 - 20:41
Marcel:
Dat ziet er allemaal goed uit hoor Helena! Veel plezier de komende dagen! En suc6 op je eerste (werk)dag;) -
23 Januari 2008 - 20:43
Jose:
Hey meis!!
Heel veel plezier en succes daar!!
Aan de omgeving zal het niet liggen zie ik!!
Liefs Jose -
23 Januari 2008 - 22:17
Matthea:
Heeey meis,
fijn dat je een goeie reis hebt gehad!
Veel plezier de komende dagen met alles verkennen daar!!
lifes Matthea -
24 Januari 2008 - 10:08
Erik:
Hee tropische vlam!
Echt heel gaaf wat je dr allemaal nu al ziet! En je gaat vast nog veel meer meemaken. Echt leuk he, al die reacties hier. Ik vind het wel gek hor, dat je zover weg bent...
Tot gauw he!
dikke kus, -
24 Januari 2008 - 10:32
Semra:
fijn dat de vlucht goed is gegaan.veel plezier.vergeet ons niet xxx semra -
24 Januari 2008 - 14:27
Jenniek:
Helena!!
De regen tikt tegen het raam en ik lees hier je zonnige berichtje! Raar idee... Fijn dat het goed met je gaat... hopen dat dat komende 4,5 - 5 maand zo blijft! Geniet van alles...
-X- Jenniek
trouwens
Wij hebben net weer een terugkomdag gehad... nou een ding kan ik je wel vertellen..daar mis je helemaal niks aan!:)
24 Januari 2008 - 14:33
Esther:
he lief vriendinnetje! Hoop dat je het naar je zin heb! het klinkt in ieder geval al super! en je uitzicht ziet er gaaf uit! Heel veel succes de komende dagen met je klas en het kennismaken etc. Geniet er lekker van! liefs esther -
24 Januari 2008 - 15:20
Bianca :
Hey meis
Het uitzicht is idd geweldig, geniet ervan en ben benieuwd naar je volgende bericht!
Liefs,
Bianca -
24 Januari 2008 - 21:53
Ada:
Fijn Heleen dat de start zo goed is! En als ik die foto van je uitzicht zo zie dan denk ik dat héél veel mensen met je zouden willen ruilen. Ben benieuwd hoe het surinaamse onderwijs is, vergeleken met het onze. op de Rank was het deze week bijzonder hectisch, of het bij jou ook zo zal zijn? Geniet in ieder geval maar, en veel succes.
Groeten. -
25 Januari 2008 - 09:03
Julia:
Hey Heleen!!
Ben blij dat alles zo goed gaat daar! Foto's zien er echt geweldig uit. Heel veel succes! En ik zal je volgen via deze website.
x Julia -
27 Januari 2008 - 21:59
Ineke V.d.Hoven:
Hallo Heleen.
Heel veel plezier en succes met alles wat je mee zal maken. Ik krijg heimwee als ik je mailtjes lees.
Dit is een ervaring die je leven zal verrijken.
In augustus ga ik weer terug. Helaas ben jij dan alweer terug. Ik hoor graag je verhalen. Bij het diakonessen ziekenhuis zit de medische zending. Mocht je een keer mee willen het binnenland in dan kan je dat daar informeren.
Zijn er medische problemen dan is dat een prima ziekenhuis. Ik heb daar een half jaar gewerkt. Voor info kan je me altijd mailen.
Geniet en heel veel succes met alles.
Ineke, collega van je moeder.